Skyray Instrument

De zeer gespecialiseerde Chinese fabrikant Skyray Instrument is in 1990 gestart met de ontwikkeling van Röntgen Fluorescentie Spectrometers (XRF) in Kunshan, de technologiestad bij Shanghai. Inmiddels is de firma uitgegroeid tot een van ’s werelds grootste producenten van XRF-apparatuur van hoogwaardige technologie tegen een concurrerende prijs. Skyray instrument produceert een groot aantal ED-XRF (Energie Dispersieve XRF) en tevens twee typen WD-XRF (Golflengte Dispersieve XRF).
 
De toepassingen voor de apparatuur omvatten de elektronische industrie, ecologisch onderzoek, metallurgie, edelmetaal en juwelen, geologische exploratie, mijnbouw, bouwmaterialen, archeologie, materiaal inspectie, metaal identificatie, petrochemie en vele anderen. Kernbegrippen voor de apparatuur zijn nauwkeurigheid, herhaalbaarheid, betrouwbaarheid en meetsnelheid. Deze begrippen worden bewaarheid door gebruik te maken van internationaal beschikbare technologie en materialen.
 
Skyray Instrument heeft de laatste jaren het productpallet uitgebreid naar meer elementanalyse systemen. Naast de XRF is nu ook zeer betrouwbare en eenvoudig te bedienen AAS (Atomaire Absorptie Spectrometer) beschikbaar voor kleine laboratoria en een AFS (Atomaire Fluorescentie Spectrometer) voor de meting van zeer lage concentraties van As, Sb, Bi, Hg, Se, Te, Pb, SN, Ge, Zn en Cd. Door innovatie, onderzoek en ontwikkeling zal het productpallet in de komende tijd nog verder uitgebreid gaan worden.

http://www.skyray-instrument.com/
 

Meer informatie

Heeft u vragen over onze producten en/of diensten? Neem contact met ons op, bel ons of vul het contactformulier in.

Neem vrijblijvend contact op

Adresgegevens

  • Everdenberg 101
    4902 TT Oosterhout
    Nederland

Contactgegevens

  •   analyse@aemas.nl
  •   +31 (0) 162 462 666
  •  +31 (0) 162 462 669

Social Media