Teledyne Leeman Labs

Leeman Labs, inmiddels onderdeel van Teledyne, is sinds jaar en dag een gespcialiseerd fabrikant van ICP spectrometers en kwikanalyzers. Leeman Labs heeft altijd "Echelle" optieken gebruikt in haar ICP spectrometers zoals nu overal gebruikelijk is.Teledyne LeemanLabs is fabrikant van analytische apparatuur waarvoor steeds meer en meer bedrijven, overheidsinstellingen en onderwijsinstellingen kiezen om zaken mee te doen. LeemanLabs is gestart in 1981, is gevestigd in Hudson, New Hampshire, USA en heeft inmiddels in meer dan 50 landen verschillende laboratoria als klant.
 
LeemanLabs is een bedrijf waar wetenschappers, ingenieurs en service specialisten werkzaam zijn die zeer veel hart hebben voor wat zij doen: atomaire spectroscopie. De doelstelling is, vanaf de eerste dag, het produceren van wereldklasse instrumenten ten behoeve van elementanalyse. Er is geen behoefte om te voldoen aan gewone standaarden. Het doel is om – door middel van voortdurende innovatie, toewijding en creatief denken – de lat voortdurend hoger te leggen en wetenschappers en analisten te voorzien van geavanceerde instrumenten die week na week, jaar na jaar zeer accurate analyses leveren.
 
Leeman Labs biedt een range aan kwikanalyzers. Als het monster nu opgeloste vaste stof, vloeistof, of vaste stof is, voor elke toepassing biedt Leeman Labs het juiste instrument om snel kwik te meten. Teledyne LeemanLabs investeert veel in onderzoek en ontwikkeling en streeft er naar om haar klanten voortdurende stroom van technologisch geavanceerde apparatuur te levert.
 
Aemas fungeert al het Europese applicatie en demonstratie laboratorium voor Teledyne LeemanLas. De ICP-OES systemen en kwik-analyze systemen staan opgesteld in onze demonstratie laboratorium en worden gebruikt voor demonstratie, methodeontwikkeling en advies voor gebruikers van de apparatuur.

http://www.teledyneleemanlabs.com/

 

Meer informatie

Heeft u vragen over onze producten en/of diensten? Neem contact met ons op, bel ons of vul het contactformulier in.

Neem vrijblijvend contact op

Adresgegevens

  • Everdenberg 101
    4902 TT Oosterhout
    Nederland

Contactgegevens

  •   analyse@aemas.nl
  •   +31 (0) 162 462 666
  •  +31 (0) 162 462 669

Social Media