Teledyne Tekmar

Teledyne Tekmar, voorheen Tekmar Dohrmann, is een leider in het ontwerpen en produceren van analytische apparatuur voor in het laboratorium. Teledyne Tekmar biedt productiviteitsverhogende instrumenten en oplossingen voor een aantal industriën, waaronder de milieu-, farmaceutische-, afvalwater-, voedsel-, forensische- en toxicologische-, petrochemische- en polymeren-/plastics industrie.

De wereldberoemde VOC (Volatile Organic Compound / Vluchtige Organische Stoffen) productlijn bevat monsterintroductie systemen voor de gaschromatografie (GC), High-Throughput Purge en Trap monster concentratie, Static en Dynamic Headspace analysis en Sample Automation.

De Dohrmann productlijn van TOC (Total Organic Carbon) en TN (Total Nitrogen) analyzes bieden ongeëvenaarde nauwkeurigheid, precisie en robuustheid voor watermonsters die variëren van semiconductor-grade tot huishoudelijk afvalwater. Alle farmaceutische instrumenten beschikken over 21 CFR Part 11 software tools, om aan de eisen van de gebruiker te voldoen, en documentatie voor validatie.


http://www.teledynetekmar.com/
 

Meer informatie

Heeft u vragen over onze producten en/of diensten? Neem contact met ons op, bel ons of vul het contactformulier in.

Neem vrijblijvend contact op

Adresgegevens

  • Everdenberg 101
    4902 TT Oosterhout
    Nederland

Contactgegevens

  •   analyse@aemas.nl
  •   +31 (0) 162 462 666
  •  +31 (0) 162 462 669

Social Media