Aemas deelname Labtechnology 7 & 8 oktober

3-8-2015
Labtechnology is de vakbeurs voor professionals in het laboratorium. Op de beursvloer is de nieuwste laboratoriumtechnologie te vinden gecombineerd met producten ter ondersteuning van de dagelijkse werkzaamheden in- en rond het laboratorium. Van management tot onderzoek en vice versa. 
 
Naast de beursvloer is er op beide dagen een interessant programma. Belangrijke thema’s zijn o.a.: Imaging X , Lab Interface, analysetechnieken en laboratoriumontwikkeling en –inrichting, shared lab services en Plastics. Diverse technieken en onderwerpen die in het programma aan bod komen zijn o.a. analysetechnieken (GC, HPLC, MS, LC), biobanking, cryo storage & sampling, biomedische- en biotechnologie, laboratoriumontwikkeling, -inrichting en –automatisering, robotics, materiaalkunde en ‘common’ laboratoriumapparatuur.

Aemas zal tijdens de beurs aanwezig zijn op Stand C12, hier zullen wij staan met de AutoMate-Q40, Prodigy 7 ICP-OES, Lotix TOC analyzer, QuickTrace M7600 Hg-Analayzer en de AKL-30 laboratorium oven.

Hier kunt u zich gratis registreren voor de Labtechnology 2015 beurs.

Wij zien u graag tijdens de beurs op onze stand langskomen.


Adresgegevens

  • Everdenberg 101
    4902 TT Oosterhout
    Nederland

Contactgegevens

  •   analyse@aemas.nl
  •   +31 (0) 162 462 666
  •  +31 (0) 162 462 669

Social Media